Kozan Belediyesi’nin Genç Ve Dinamik Ekibi Lise Yollarında

Kozan Belediyesi’nin Genç Ve Dinamik Ekibi Lise Yollarında

Kozan Belediyesi sosyal projeler ekibi, ilçedeki liseleri ziyaret ederek öğrencileri spora ve sosyal faaliyetlere teşvik etti.

Kozan Belediyesi’nin gençlere yönelik düzenlediği kursları, sportif etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projelerini öğrencilere anlatmak için kurulan ekip, Kozan Kent Konseyi yetkilisi Mehmet Karaoğlan, Kozanspor yardımcı antrenörü Ali Rıza Atıcı ve SODES Gençlik Merkezi yetkilisi Ülkay Acar’dan oluştu.

Ziyaretlerinde Kozan Belediyespor ve SODES Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) kursu ile belediyenin hazırladığı “Madde Bağımlılığı Önleyici ve Koruyucu Aile Eğitimi” broşürlerinin tanıtımını yapan ekip, aynı zamanda Başkan Musa Öztürk’ün öğrencilerin zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla hazırlattığı satranç takımlarını okullara dağıttı.

Kozan Belediyesi görevlileri, ziyaretleri kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Kozan Anadolu Lisesi, Kozan 50.Yıl Anadolu Lisesi, Kozan Fen Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinin de aralarında bulunduğu ilçedeki lise müdürleri, rehberlik öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü münasebetiyle belediye sinemasında düzenlenecek olan konferansa da davet eden ekip Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatıyla ilçedeki tüm okulları ziyaret edeceklerini de sözlerine ekledi.